ANA SAYFA > SPOR > Sarıca: 3.periyotta oyunun hakimiyetini alıp kazandık

Sarıca: 3.periyotta oyunun hakimiyetini alıp kazandık

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Sarıca: 3.periyotta oyunun hakimiyetini alıp kazandık

ING Basketbol Süper Ligi'nin ikinci devresine Teksüt Bandırma galibiyetiyle başlayan Pınar Karşıyaka'da Başantrenör Ufuk Sarıca mücadeleyi değerlendirdi.

Sarıca'nın değerlendirmesi şöyle: “İkinci yarıya da aynı istikrarla başlamak önemliydi. TEKSÜT Bandırma BK’yi tebrik ediyorum. Maçın başı hariç biz hep maçı önde götürdük ancak onlar da maçı hiç bırakmadı. Genç bir takımlar, dinamik bir takımlar ve bugün bize karşı kimsenin atamadığı sayılara ulaştılar. Yüksek skorlu bir maç oldu, bunun sebebi de maçın başındaki yumuşak savunmamızdı. Yanılmıyorsam ilk yarıda yalnızca beş veya altı faul yapmıştık. Bu bizi bence çok etkiledi ama oyunun devamında bunu düzeltip özellikle üçüncü periyotta oyunun hakimiyetini alıp kazandık. Oyuncularımı tebrik ediyorum. İnşallah ikinci yarıda da böyle devam edeceğiz ve ligi yukarılarda bitireceğiz.”

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Karşıyaka'da Onur'un lisansı çıktı, Kerem profesyonel oldu
Sonraki Haber Karşıyaka'da Battal takıma döndü

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?