ANA SAYFA > SPOR > Sarıca: 15 sayı geriden gelip maçı çevirmek olağanüstü

Sarıca: 15 sayı geriden gelip maçı çevirmek olağanüstü

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Sarıca: 15 sayı geriden gelip maçı çevirmek olağanüstü

Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi 2.haftasında deplasmanda Galatasaray Nef'i mağlup eden Pınar Karşıyaka'da Başantrenör Ufuk Sarıca mücadeleyi değerlendirdi.

Sarıca'nın değerlendirmesi şöyle: "Maç çok yakın skorlarla geçti bu da zaten final skorundan da belli. Sonunda kazanan Galatasaray Nef de olabilirdi ama biz özellikle çok kötü başladığımız,rakibimizin de çok yüzdeli, isabetli atışlarla basladığı maçı kazanarak bitirdik. Bu bizim için gerçekten önemli bir galibiyet. Hatta bir galibiyetten fazlası. Bu kadar yeni oyuncuyla, bazen taraftara karşı birbirimizi tam anlamıyla tanımıyoruz. 15 sayı geriye düştükten sonra geri dönüp bu maçı çevirmek gerçekten olağanüstü. Maç içerisinde yaptığımız hatalar oldu ama zaten bunları geliştirmek için çalışıyoruz. Buradan cok değerli bir galibiyet alarak İzmir'e döneceğiz. Hafta içi de Basketbol Şampiyonlar Ligi'nde deplasmanda oynayacağız, umarım oradan da bir deplasman galibiyetiyle döneriz. Galatasaray Nef'i de kutluyorum, iyi mücadele ettiler. Onlar da Basketbol Şampiyonlar Ligi'nde final aday olan bir takım, iyi bir kadroları var. Burada böyle bir galibiyet almak bizim için önemliydi. Bu olağanüstü galibiyetten dolayı bütün ekibimi kutluyorum."

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Başkan Soyer Buca Cezaevi’ni meclis gündemine getiriyor
Sonraki Haber Balçova’da Kadın Erkek Eşitliği için önemli adım

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?