ANA SAYFA > İZMİR > Sandal: İyi günde de kötü günde de beraberiz

Sandal: İyi günde de kötü günde de beraberiz

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Sandal: İyi günde de kötü günde de beraberiz

Hayata geçirdiği projelerle vatandaşların yaşamını kolaylaştıran Bayraklı Belediyesi, taziye evleri sayesinde kötü günlerde de Bayraklılıların yanında oluyor. Taziye evi hizmetinden faydalanan cenaze sahipleri, belediye tarafından sunulan ikramlar eşliğinde konuklarını ağırlayabiliyor.

Bünyesinde faaliyet gösteren taziye evleri ile cenaze sahibi vatandaşların acılı günlerinde yanlarında olan Bayraklı Belediyesi, yerel seçimlerden bu yana yaklaşık 50 bin kişiyi ağırladı. Geçtiğimiz yıl iki yeni taziye evini daha hizmete açan Bayraklı Belediyesi, Nafiz Gürman, Onur Mahallesi ve Cengizhan taziye evleri ile Aşık Mahzuni Şerif Cemevinde gerçekleşen taziyelerde, konuklara sıcak ve soğuk ikram hizmeti de verdi. Taziye evleri, acılı günlerinde cenaze sahiplerinin yükünü az da olsa hafifletti.

Bayraklı Belediye Başkanı Serdar Sandal “Hayata geçirdiğimiz projelerle vatandaşlarımızın yaşamını kolaylaştırırken, iyi günde de kötü günde de yanlarında oluyoruz. Onur Mahallesi ve Cengizhan’da hizmete açtığımız merkezlerle birlikte yerel seçimlerin ardından taziye evlerimizin sayısını 4’e çıkardık. Çeşitli ikramlarla, cenaze sahiplerimizin yükünü hafifletiyor, taziye sunmak isteyen vatandaşlarımıza her mevsim için uygun alanlar sunuyoruz” dedi.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Gaziemirliler sanat dolu bir yıl yaşadı
Sonraki Haber Bornova’da Tıbbi ve Aromatik Bitki Yetiştiriciliği eğitimi

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?