ANA SAYFA > SPOR > Şampiyonanın ödülleri Çam Fidanı...

Şampiyonanın ödülleri Çam Fidanı...

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Şampiyonanın ödülleri Çam Fidanı...

Karşıyaka Kaymakamlığı himayesinde, Karşıyaka Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürlüğü, Karşıyaka İlçe Sağlık Müdürlüğü ve Bostanlıspor Kulübü ile müştereken “Dünya Sigarayı Bırakma Haftası” nedeniyle düzenlenen “Karşıyaka Kurumlar Dart Şampiyonası”nda dereceye giren ve yarışan tüm sporculara ödül olarak çam fidesi verilecek ve bu fidelerle de yeni kurulacak ormanın ilk adımı atılacak...

Bostanlıspor Kulübü’nün Sosyal Sorumluluk projesi olan ve İzmir’de ilk kez yapılacak 16 kurumun müdür ve yardımcı ve memurlarından oluşan ekipleriyle yarışacağı Dart Şampiyonasında katılan tüm oyunculara çam fidesi verilecek. Fideler önümüzdeki haftalarda düzenlenecek törenle yeni ormanın ilk ağaçları olarak dikilecek ve dikenlerin isimlerini taşıyacak.

Şampiyonayı organize eden ekip adına açıklama yapan Bostanlıspor Başkanı Avni Erboy, "Bostanlıspor Gode Cengiz Spor Tesisleri Spor Salonu’nda yapılacak Karşıyaka Kurumlar Dart Şampiyonası'nda dereceye giren takımlara klasik olarak birer başarı plaketi vereceğiz. Ancak en büyük ödül ise İzmir Orman Müdürlüğünden temin edilen çam fideleri olacak. Fidanlar, anı ormanına dikilecek. Belki de ilk kez böyle bir uygulama yapıyoruz. Karşıyakadaki kurum çalışanların birbnirleriyle kaynaşmasını sağlıyor, spor yaptırıyor ve ormanın ilkkj adımlarını atmalarına vesile oluyoruz. Üstelik bunu da Sigarayı bırakma haftasında yapıyoruz. Bu nedenle turnuva oldukça anlamlı. Başta Karşıyaka Kaymakamı Sadettin Yücel olmak üzere İlçe Sağlık Müdürü Dr. Yıldıray Çığırgil ve İlçe Spor Müdürü Musa Yelek ile emeği geçenlere teşekkür ederiz" dedi.
Şampiyonaya şu ekipler katılıyor:
Karşıyaka Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma, İlçe Jandarma Komutanlığı, Engin Özmeriç İlkokul Öğretmenleri, İzmir Orman İşletme Müdürlüğü, Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürlüğü, İlçe Tarım Müdürlüğü, İzmir MedicalPark Hastanesi, Karşıyaka İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü, Karşıyaka SGK, Karşıyaka Kızılay, BESİAD, Karşıyaka Vergi Dairesi, Karşıyaka PTT, Karşıyaka İlçe Sağlık Müdürlüğü, Karşıyaka Kütüphanesi,Karşıyaka İlçe Müftülüğü.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Haber Bulunamadı
Sonraki Haber Sigara bağımlılığı ile mücadelede örnek çalışma

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?