ANA SAYFA > GÜNDEM > Sahte içki operasyonunda 2 tutuklama

Sahte içki operasyonunda 2 tutuklama

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Sahte içki operasyonunda 2 tutuklama

İzmir'de polis ekiplerince düzenlenen eşzamanlı operasyonda çeşitli türlerde sahte içki, boş şişe, gümrük kaçağı puro, sigara, içki yapımında kullanılan aroma, sahte cinsel içerikli ürün, bandrol, etiket ve bir miktar uyuşturucu ele geçirildi. 32 şüpheli hakkında adli işlem yapılırken 2 kişi tutuklandı.

İzmir İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık Suçlarıyla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri eğlence mekanlarından ve hurdalardan boş alkol şişelerini toplayıp, merdiven altı içki imalatı yaparak, sahte bandrol ve etiketlerle büfelere ve eğlence mekanlarına dağıtmak isteyen şebekeye operasyon düzenledi. Yapılan teknik ve fiziki takibin ardından Urla, Karabağlar, Buca, Konak, Karşıyaka Bornova ilçelerinde 13 ev, 5 depo, 3 iş yeri, 11 araç ve 1 barakaya eşzamanlı operasyon düzenlendi. Adreslerde yapılan aramalarda sahte olduğu belirlenen 130 litre rakı, 40 litre votka, ayrıca farklı türlerde 193 litresi damacanalarda, 505 adedi ise şişelenmiş sahte içki, 582 litre etil alkol, 20 bin 782 taklit bandrol ve etiket, 10 bin 783 boş şişe, 8 bin135 şişe kapağı ve kapüşon, 5 plastik tank, gümrük kaçağı 115 paket puro, 17 paket sigara, 73 adet sigara sarma kağıdı, 1366 içki yapımında kullanılan aroma, 179 sahte cinsel içerikli ürün, 4 huniyle birlikte 4 alkolmetre, 15 gram esrar ve 14 gram uyuşturucu madde metamfetamin ele geçirildi. 32 şüpheli hakkında adli işlem yapılırken 4'ünün mevcutlu olarak adliyeye sevk edileceği bildirildi.

Operasyon çerçevesinde gözaltına alınan 28 şüpheli serbest bırakılırken, 4 şüpheli, emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi. Burada hakim karşısına çıkan şüphelilerden A.G. ve A.Ö. tutuklanırken, S.V. ve U.Ü. adlı 2 şüpheli adli kontrol şartıyla serbest kaldı.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber KSK Voleybol 2. Lig Takımının başına Ülbağ getirildi
Sonraki Haber Mardinli çocuklardan Başkan Tugay'a ziyaret

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?