ANA SAYFA > İZMİR > Şahne’den İGC’ye 10 Ocak ziyareti

Şahne’den İGC’ye 10 Ocak ziyareti

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Şahne’den İGC’ye 10 Ocak ziyareti

İzmir Emniyet Müdürü Mehmet Şahne, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü sebebiyle İzmir Gazeteciler Cemiyeti’ni (İGC) ve yönetim kurulunu ziyaret etti.

Emniyet Müdürü Şahne, basınla ilgili her konuda İGC ile ortak hareket edeceklerini belirtti. Gazetecilerin sahada yaşadığı sorunlara ilişkin Başkan Gappi’den bilgi alan İzmir Emniyet Müdürü Mehmet Şahne, bu sorunların çözümüne yönelik ortak çalışacaklarını belirtti.

Gappi, “Sahada basınla yaşanan her olayda cemiyetimizle muhatap olunmasını, basın mensuplarına duyarlı yaklaşılmasını talep ediyoruz” diye konuştu.
  
Toplantıda İGC Başkanı Gappi, 10 Ocak’ın anlam ve önemine vurgu yaparak, basının bu güne kadar kaybettiği hakları dile getirdi. Başkan Gappi, “İzmir olarak şansımız 75 yıllık bir cemiyetimizin olması, meslektaşlarımızla tek vücut olmamız ve her şeyden önce Hasan Tahsin’in mirasının üzerimizde olması. Mücadele gücümüzü ondan alıyoruz” diye konuştu. Hasan Tahsin’in milli duygularla attığı ilk kurşuna dikkat çeken Şahne ise gazetecilik mesleğinin önemine inandıklarını belirterek 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü'nü kutladı.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Bornova'nın ilk Türk kulübü: Bornova Gençler Birliği / KSK Bornova Lokali-1933 / Yamanlar Spor -1937
Sonraki Haber Çiğli’de 6 yeni kursun kayıtları başladı

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?