ANA SAYFA > SPOR > Rus tenisçi kardeşler Bostanlıspor’da...

Rus tenisçi kardeşler Bostanlıspor’da...

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Rus tenisçi kardeşler Bostanlıspor’da...

Bostanlıspor teniste hedefini büyüttü. Lisanslı sporcu sayısını her geçen gün artıran ve şampiyonalara katılmaya başlayan Bostanlıspor, Rus kardeşler Amina ile Saida Salikhova’yı da kadrosuna dahil etti.

Bostanlı Gode Cengiz Spor Tesisleri kortlarında haftanın iki günü baş antrenör Serhan Ekecan yönetiminde çalışmalarını sürdüren Amina ile Saida’nın her geçen gün tenislerini geliştirdiğini ifade eden Serhan Ekecan, “Bostanlıspor teniste hedefimiz Türkiye şampiyonu çıkarmak. Bu nedenle alt yapımızdan itibaren programlı bir şekilde çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Üç yıllık planımızın sonuna geldiğimiz şu günlerde İzmir İl Birinciliklerine katılıyoruz. 8-12 yaş grubumuzda hedef daha iyi sporcu yetiştirmek. Öncelikle amacımız tenisin ve sporun fair play ölçülerinde doğru öğrenilmesi. İkinci aşamada da sportif başarı” dedi.
Az Türkçe konuşan ancak iletişimlerini İngilizce olarak sürdüren, Karşıyaka’da ikamet eden Rusya vatandaşı Amina ve Saida’nın amacı, tenisi Bostanlıspor’da öğrendikten sonra Amerika’ya giderek burada da tenis sporunda üst düzey sporcu olmak. Bu nedenle Bostanlıspor’da iyi temel eğitim aldıklarını ifade eden Salikhova kardeşler, “her şey mükemmel” dedi. 

PAYLAŞ
Beğendim 1 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Tohumlar Atadan müzik keyfi Melek Mosso’dan
Sonraki Haber Karşıyaka'da 200 çocuğa ağız ve diş sağlığı kontrolü

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?