ANA SAYFA > KÜLTÜR-SANAT > Rengim Gökmen genç besteciler ve şefler ile bir araya geldi

Rengim Gökmen genç besteciler ve şefler ile bir araya geldi

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Rengim Gökmen genç besteciler ve şefler ile bir araya geldi

İzmir Kültür Sanat ve Eğitim Vakfı’nın (İKSEV) “Gençler Ustalarla Buluşuyor" projesi kapsamında düzenlediği “Prof. Rengim Gökmen ile Yuvarlak Masa Söyleşisi’nde”, üniversitelerin kompozisyon ve orkestra şefliği bölümlerinde okuyan öğrenciler, Prof. Gökmen ile bir araya geldi.

27 Kasım 2019 Çarşamba günü İKSEV Karataş binasında İKSEV Yönetim Kurulu Üyesi Dramaturg Serdar Ongurlar yönetiminde yapılan söyleşide Gökmen, genç bebesteci ve şef adaylarının sorularını yanıtladı. Gençlerin çağdaş dünyada başarıyı yakalayabilmeleri için çok yönlü olmaları gerektiğini vurgulayan Rengim Gökmen sürekli araştırma yapmanın gelişmeleri yakından izlemenin ve çok çalışmanın önemine değindi.  Gençlere tecrübelerini aktaran Prof. Gökmen, Türk Besteciler’in eserleri bizim için mirasdır, onları çok iyi saklamamız gerektiğini aktardı. Gençler ünlü şef ile bir arada olmanın çok verimli geçtiğini ifade ettiler. İki saat süren söyleşide İzmirli müzikseverler de dinleyici olarak söyleşiye katıldılar.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber İzmir Soroptimist Kulübü’nden Bostanlı'da 2. El Şenliği
Sonraki Haber Başkan Soyer: Salyangoz olmak istiyorum

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?