ANA SAYFA > İZMİR > Prof. Dr. Görür: İzmir'de 7.0 üzerindeki deprem tahmin ediyorum ki ender olabilir

Prof. Dr. Görür: İzmir'de 7.0 üzerindeki deprem tahmin ediyorum ki ender olabilir

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Prof. Dr. Görür: İzmir'de 7.0 üzerindeki deprem tahmin ediyorum ki ender olabilir

Prof. Dr. Naci Görür İzmir depremi hakkında yeni açıklamalarda bulundu. Yaptığı açıklamada büyüklüğünün 6'lar mertebesinde olabileceğini düşündüğünü belirtti.

Prof. Dr. Naci Görür şu ifadeleri kullandı: ''İzmir'de olan depremler genelde 6.0'lar mertebesinde. Yani 6.6, 6.2 ve daha düşük olabiliyor. Tarihi dönemlerde büyük depremler vaaz edilmiş ama ben onun İzmir Yarımadası'nda olduğunu düşünmüyorum. Çünkü İzmir'in bir şanssızlığı var.

Ege Denizi'nde de bir deprem olsa İzmir'e mal ediliyor. Bakın Sisam'da oldu deprem 6.8 Yunanistan'da oldu İzmir depremi diye biliyoruz biz. Benim inancım İzmir büyük olasılıkla çoğunlukla 6.0'lar mertebesinde olacaktır. Yani İzmir'de 7.0 üzerindeki deprem tahmin ediyorum ki ender olabilir. O da İzmir Fayı'nın çalışmasına bağlı olarak.''

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Eski Başkan Cenk Karace'den seçimli genel kurul çağrısı
Sonraki Haber Gâvur Mahallesi sergisi 7 Mayıs’a uzatıldı

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?