ANA SAYFA > EĞİTİM > Polis köpekleriyle kitap okudular

Polis köpekleriyle kitap okudular

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Polis köpekleriyle kitap okudular

İZMİR İl Emniyet Müdürlüğü Çocuk Şubesi tarafından ' Kitap Okuma Haftası' kapsamında bir ilkokulun 20 öğrencisi için kitap okuma etkinliği düzenlendi. Halk kütüphanesinde düzenlenen etkinliğe polis köpekleri 'Bella' ve 'Şef' de getirildi.

İl Emniyet Müdürlüğü Çocuk Şube Müdürlüğü, Kitap Okuma Haftası dolayısıyla Harmandalı ilkokulu 1'inci ve 2'nci sınıf öğrencileri için kitap okuma etkinliği düzenledi. Ellerinde Türk bayraklarıyla, Karşıyaka ilçesindeki Hoca Mithat Halk Kütüphanesi'ne 6 öğretmen eşliğinde gelen 20 öğrenci, görevlilerden kütüphane işleyişi, kitap temizliği gibi konular hakkında bilgi aldı. Kütüphaneyi gezen öğrenciler, daha sonra çocuk kitaplarının olduğu bölüme gidip, kitaplarını aldı. İzmir İl Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı Köpek Eğitim Merkezi bünyesinde görevli polis köpekleri 'Bella' ve 'Şef' de etkinliğe getirildi. Çocuklar, sevip oyunlar oynadıkları polis köpeklerini de yanlarına alarak, kitap okudu.Öğrencilerden Elif Naz Kaya, "Köpeklerden önce korktuk ama sonradan alıştık. Onların yanında kitap okuduk. Biz okudukça sanki onlar da okuyormuş gibi geldi. Çok güzeldi" dedi.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Karşıyaka, Adam Voleybol'a direnemedi
Sonraki Haber Çiğli’de katılımcı şehir planlaması çalışmaları başlıyor

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?