ANA SAYFA > SPOR > Play-Off oynayacak takımlar 2.Lige yükseltilebilir

Play-Off oynayacak takımlar 2.Lige yükseltilebilir

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Play-Off oynayacak takımlar 2.Lige yükseltilebilir

BAL'dan 3. Lig'e 15 takım çıkarken, Üçüncü Lig'de takım sayısı arttığı için bu ligde Play-Off oynayacak olan 15 takımın 2. Lig’e yükseleceği iddia edildi.

Türkiye Futbol Federasyonu'nun 6 Şubat'taki yüzyılın deprem felaketinin ardından aldığı kararla Bölgesel Amatör Lig'de bu sezon gruplarını lider olarak bitiren takımlar Play-Off oynamadan direkt TFF 3'üncü Lig'e alınırken, 3'üncü Lig ekipleri için de umut doğdu. Federasyon kararıyla 3'üncü Lig'de yeni sezondaki takım sayısı arttığı için bu ligde Play-Off oynamaya hak kazanan takımların da yeni sezonda direkt 2'nci Lig'e alınmasının tartışıldığı iddia edildi. Bölgesel Amatör Lig'den 14 takım birden 3'üncü Lig'e çıkarken, normal şartlarda 3'üncü Lig'den 2'nci Lig'e 3 grubun şampiyonları ve Play-Off birincileri olmak üzere 6 takım yükselecek.

TFF, deprem sonrası 3'üncü Lig'de de statüyü değiştirirse bu ligdeki 3 grup şampiyonunun yanı sıra Play-Off oynamaya hak kazanan 15 takım daha 2'nci Lig'e dahil olacak. 3'üncü Lig'deki Ege ekiplerinden Karşıyaka, normal sezonun son 4 haftası öncesi 1'inci Grup'ta averajla Play- Off hattında yer alırken, 2'nci Grup'ta ise Kuşadasıspor ve Ayvalıkgücü Belediyespor Play-Off oynamayı garantiledi. 3'üncü Grup'ta da Efeler 09 SFK Play-Off biletini almaya çok yakın. Futbol Federasyonu'nun bu ligle ilgili açıklamayı 20 Mayıs'ta normal sezon tamamlanmadan önce yapması bekleniyor.

Yeni Asır

PAYLAŞ
Beğendim 3 Muhteşem 1 Haha 5 İnanılmaz 2 Üzgün 1 Kızgın 4
Önceki Haber Karşıyaka'daki silahlı saldırıda 1 ölü 11 gözaltı
Sonraki Haber Haftanın oyuncusu McCollum

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?