ANA SAYFA > SPOR > Pınar Protein Cup Başlıyor

Pınar Protein Cup Başlıyor

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Pınar Protein Cup Başlıyor

Milli Takımdan dönen coach Ufuk Sarıca yönetiminde yeni sezon öncesi hazırlıklarını sürdüren Pınar Karşıyaka, kendi adına düzenlenen Pınar Protein Cup Turnuvası’nda taraftarları ile buluşacak.

19-21 Eylül 2019 tarihlerinde Mustafa Kemal Atatürk Karşıyaka Spor Salonu’nda yapılacak turnuvaya Pınar Karşıyaka’nın yanı sıra Türkiye Basketbol Süper Ligi ekiplerinden Arel Üniversitesi Büyükçekmece ve ABA Ligi'nde mücadele eden Bosna Hersek ekiplerinden BC Igokea Aleksandrovac katılacak.
21 yıldır Pınar Karşıyaka Baketbol Takımına  destek verdiklerini belirten Pınar Süt Yönetim Kurulu Başkanı İdil Yiğitbaşı, “Pınar Karşıyaka Basketbol Takımı”na olan desteğimiz her yıl artarak devam ediyor. Pınar Protein Cup ile başlayacak 2019 – 2010 sezonunda Pınar Karşıyaka hem yurt içinde hem de yurt dışında mücadele edecek. Pınar Protein Cup’a katılan tüm takımlara şimdiden başarılar diliyorum.” dedi.
Pınar Protein Cup öncesinde Pınar Karşıyaka sosyal medya sayfalarında gerçekleştirilecek yarışma ile 10 taraftara çift kişilik bilet hediye edilecek. Turnuva boyunca Pınar Protein tadım aktiviteleri gerçekleştirilecek ve müsabakalar esnasında yapılacak basket atma yarışmalarında sürpriz ödüller taraftarlarla buluşacak.
Pınar Protein Cup Programı:
19 Eylül Perşembe    19:00 Arel Üniversitesi Büyükçekmece – BC Igokea Aleksandrovac
20 Eylül Cuma    19:00Pınar Karşıyaka - BC Igokea Aleksandrovac
21 Eylül Cumartesi    16:00 Pınar Karşıyaka –Arel Üniversitesi Büyükçekmece
 

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Kaymakam Çalışır, Karşıyaka'da 1. Yılını doldurdu
Sonraki Haber Karşıyaka’da ''Ayın Konuğu'' söyleşileri başlıyor

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?