ANA SAYFA > SPOR > Pınar KSK'ye özel uçak...

Pınar KSK'ye özel uçak...

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Pınar KSK'ye özel uçak...

Pınar Karşıyaka, FIBA Europe Cup'taki kritik Enisey deplasmanına özel uçakla gidecek.

Final ve şampiyonluğu hedeflediği Europe Cup 2. Tur L Grubu'nda liderlik koltuğunda oturup çeyrek final için çekiştiği kupanın kendisi gibi iddialı takımlarından Enisey'e 29 Ocak'ta Rusya deplasmanında konuk olacak Kaf-Kaf, Sibirya'da bulunan Krasnoyarsk kentine ulaşabilmek için özel uçak tuttu. 

İstanbul ve Moskova aktarmalarıyla kış şartlarında en az 13 saatte gidilebilen Sibirya'daki şehre ulaşımında sorun yaşamak istemeyen yeşil-kırmızılılara, sponsor Yaşar Holding de büyük destek verdi. Kafileyi İstanbul'dan Krasnoyarsk'a götürecek özel uçağın 70 bin Euro ücretinin yarısını holding karşılaşacak. Karşıyaka, kafileyle birlikte seyahat ederek hem zorlu deplasmanı hem de Sibirya'yı görmek isteyen taraftarları da belli bir bedel karşılığında takımla götürecek. Krasnoyarsk'ta kış aylarında sıcaklık eksi 30 derecelere kadar düşüyor.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Onuralp Bitim All-Star Smaç Yarışması'nda
Sonraki Haber Buca’da temiz enerji devrimi

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?