ANA SAYFA > SPOR > Pınar KSK'li Colson zirvede

Pınar KSK'li Colson zirvede

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Pınar KSK'li Colson zirvede

ING Basketbol Süper Ligi'nde 4 maçta 3 galibiyetle puan tablosunda ikinci sırada yer alıp zirve yarışı veren, FIBA Şampiyonlar Ligi'nde de 2'de 2 yapan Pınar Karşıyaka'da Bonzie Colson, istatistiklerde zirve yaptı.

Bu sezon Avrupa'da geçen yıl finalde kaçırdığı kupayı kazanmayı hedefleyen Kaf-Kaf'ın Şampiyonlar Ligi ve Fransa Pro A Ligi'nin en değerli oyuncusu (MVP) olarak transfer ettiği ABD'li kısa forvet, Türkiye'de de zirveye çıktı.

Colson, Süper Lig'de 4 maçta 80 sayıyla en çok sayı atan basketbolcu konumunda. Yıldız forvet, 95 verimlilik puanıyla da verimlilik sıralamasında zirvede yer alıyor. Colson, Şampiyonlar Ligi istatistiklerinde de maç başına 10 ribaund ortalmasıyla en çok ribaund alan oyuncu konumunda. Bu sezon ligde Bahçeşehir Koleji önünde ilk 7 üçlük denemesinde isabet bulup 41 sayı üreten Colson, Şampiyonlar Ligi'nde de Hapoel Jerusalem deplasmanında son saniye üçlüğüyle takımına maçı kazandırmıştı.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Çiğli’ye 485 Milyonluk dev bütçe
Sonraki Haber Geleceğin ressamlarına Karşıyaka'da özel çalıştay

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?