ANA SAYFA > SPOR > Pınar KSK ligi farklı mağlubiyetle tamamladı

Pınar KSK ligi farklı mağlubiyetle tamamladı

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Pınar KSK ligi farklı mağlubiyetle tamamladı

Tahincioğlu Basketbol Süper Ligi'nde son hafta maçında Pınar Karşıyaka, evinde Banvit'e 20 sayı farkla 89-69 mağlup oldu.

Bu sonuçla sezonu 30 maçta 12 galibiyet, 18 mağlubiyetle 42 puanda tamamlayan Karşıyaka, üst üste ikinci kez Play-Off'a kalamadı. Play-Off hattında yer alan Banvit ise 18 galibiyetle 48 puan topladı.

İlk periyotta ev sahibi ekip Kennedy'nin, konuk takım ise Vidmar'ın sayılarıyla etkili oldu. İlk 5 dakikayı 8-7 üstün tamamlayan Pınar Karşıyaka önünde üst üste bulduğu sayılarla üstünlüğü ele alan Banvit, çeyreği 5 sayı önde tamamladı: 13-18. İkinci periyoda Kulig'in üç sayılık basketiyle başlayan Banvit,karşısında Egemen ve Wood'la sayılar bulan Kaf-Kaf, 14. dakikada farkı 1 sayıya (23-24) indirdi. Ancak Banvit dış atışlardan skor üreterek soyunma odasına üstün girdi: 37-42.Üçüncü çeyrekte 23. dakikada Kennedy'nin üçlüğüyle skoru 47-47'ye getiren Karşıyaka'ya, Rautins ve Caloiaro'nun dış atışlarıyla yanıt veren Banvit yeniden farkı açtı. Konuk ekip Caloiaro'nun üst üste bulduğu sayılarla son bölüme 9 sayılık avantajla girdi: 59-68.Final periyodunda genç oyuncusu Şehmus, Thomas ve Kulig'in skora katkısıyla etkili olan Banvit, farkı 20 sayıya kadar çıkararak salondan galibiyetle ayrıldı: 69-89.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Engelleri aşan muhteşem konser
Sonraki Haber Bostanlıspor'un minikleri anneler gününü sahada kutladı...

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?