ANA SAYFA > SPOR > Pınar KSK, Denizli'de 3 uzatma sonunda kazandı

Pınar KSK, Denizli'de 3 uzatma sonunda kazandı

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Pınar KSK, Denizli'de 3 uzatma sonunda kazandı

Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi 23.haftasında Pınar Karşıyaka deplasmanda Yukatel Merkezefendi Belediyesi Basket'i üç uzatma sonunda 109-101 mağlup etti.

Maça iyi başlayan Pınar Karşıyaka ilk çeyreği 22-12 önde tamamladı. İkinci çeyrekte ev sahibi maçı dengelerken soyunma odasına Yeşil Kırmızılılar 38-34 üstün gitti. İkinci yarıda Denizli ekibi daha etkili başlarken skorda ütünlüğü eline aldı ve son çeyreğe 55-50 önde girdi. Son çeyrek büyük heyecana sahne olurken son saniyede Angola'ya üçlükte faul yapıldı. Angola 3'te 3 atarak maçı uzatmaya götürdü. İlk uzatmanın sonunda son 5 saniyeye Merkezefendi Denizli Basket'in 4 sayılık üstünlüğüyle girildi. Pınar Karşıyaka Kuzminskas ile basket faul bulan Karşıyaka'da Kuzminskas faulü kaçırıp ribaund alıp sayı yaptı ve maç 88-88 ile bir kez daha uzatmaya gitti. İkinci uzatma 94-94 eşitlikle sona ererken üçüncü uzatmada daha etkili olan Pınar Karşıyaka karşılaşmayı 109-101 kazandı.

SALON: Pamukkale Üniversitesi
HAKEMLER: Alper Altuğ Köselerli, Mehmet Serdar Ünal, Batuhan Söylemezoğlu
YUKATEL MERKEZEFENDİ BELEDİYESİ BASKET:  Arca Tülüoğlu 7, Andrew Harrison 10, Nıkos Rogkavopoulos 31, Xavıer Rathan Mayes 16, Tomazs Gıelo 2, Bilgehan Diril, Gökhan Aydın, Ayberk Olmaz 18, Johy Hamilton 11, Doğan Şenli 6
PINAR KARŞIYAKA: Jaylon Brown 5, Berkan Durmaz, Thomas Akyazılı 9, Deniz Kılıçlı, Mındaugas Kuzmınskas 10, Braıan Angola 35, Luıs Delgado 10, Vıtto Brown 5, Mert Celep, Kenan Sipahi 35

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 1 Haha 0 İnanılmaz 1 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Soyer: Konteynerler bayrama yetişecek
Sonraki Haber Karşıyaka filede sezonu tamamlıyor

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?