ANA SAYFA > SPOR > Pınar Karşıyaka'ya yine para cezası

Pınar Karşıyaka'ya yine para cezası

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Pınar Karşıyaka'ya yine para cezası

TBF Disiplin Kurulu Pınar Karşıyaka'ya 15.000 TL para cezası verdi. Kuruldan cezanın gerekçesiyle ilgili açıklama şöyle:

"16.03.2019 tarihinde İzmir’de Pınar Karşıyaka – Banvit Tahincioğlu BSL müsabakası ile ilgili olarak;
a.Karşıyaka Spor Kulübü’nün, Basketbol Süper Ligi Yönetim Esasları Talimatı’nın 42.6. ve 78.1. maddeleri hilafına yeterli akreditasyon kontrolü yapılmaması nedeniyle, 2018–2019 sezonu içerisinde aynı ihlale ilişkin 10.01.2019 tarih, E.2019/9, K.2019/21 sayılı Disiplin Kurulu Kararı ile kesinleşmiş bir cezanın bulunduğu anlaşılmakla, gelinen aşamada para cezası verilmesi gerektiği değerlendirilerek Basketbol Disiplin Talimatı’nın 34. ve 17. maddeleri gereğince takdiren 15.000,00-TL para cezası ile cezalandırılmasına,
b.Karşıyaka Spor Kulübü görevlisi Uğur Ünver’in, TBF Akreditasyon Prosedürü ile Basketbol Süper Ligi Yönetim Esasları Talimatı’nın 42.6. maddesine aykırılık nedeniyle Basketbol Disiplin Talimatı’nın 34. ve 23. maddeleri uyarınca lisansının ve diğer uygunluk belgelerinin iptaline, oybirliği ile karar verildi."

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 2
Önceki Haber Muharrem İnce: Türkiye, İzmir'e benzediği zaman mutlu olacak
Sonraki Haber Karşıyaka filede Büyükçekmece'yi ağırlıyor

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?