ANA SAYFA > SPOR > Pınar Karşıyaka'ya silinmeyen reklam cezası!..

Pınar Karşıyaka'ya silinmeyen reklam cezası!..

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Pınar Karşıyaka'ya silinmeyen reklam cezası!..

Türkiye Basketbol Federasyonu Disiplin Kurulu ilginç bir ceza da Pınar Karşıyaka'ya verdi.

 Pınar Karşıyaka – Büyükçekmece Basketbol maçından dolayı verilen 7.500 TL'lik cezayı TBF Disiplin Kurulu şöyle açıkladı:
"Karşıyaka Spor Kulübü’nün, 06.03.2021 tarihinde İzmir’de oynanan Pınar Karşıyaka – Büyükçekmece Basketbol ING Basketbol Süper Ligi müsabakası ile ilgili olarak, Basketbol Süper Ligi Yönetim Esasları Talimatı’nın 58.8. maddesine aykırı biçimde müsabaka salonunda ana kamera açısından bakıldığında her türlü reklamdan temizlenmiş olmaması nedeniyle 2020-2021 sezonu içerisinde aynı ihlale ilişkin Basketbol Disiplin Kurulu’nun 04.02.2021 tarih, E.2021/41, K.2021/50 sayılı dosyasından kesinleşmiş bir cezasının bulunduğu anlaşılmakla, gelinen aşamada para cezası verilmesi gerektiği değerlendirilerek Basketbol Disiplin Talimatı’nın 34. ve 17. maddeleri gereğince takdiren 7.500,00-TL para cezası ile cezalandırılmasına, oybirliği ile; karar verilmiştir"

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Buz Pateni Şampiyonası hafta sonu İzmir'de
Sonraki Haber Belediye KSK iş birliği ile taraftarlara dev proje hayata geçiyor!

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?