ANA SAYFA > SPOR > Pınar Karşıyaka'ya Manisa şoku...

Pınar Karşıyaka'ya Manisa şoku...

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Pınar Karşıyaka'ya Manisa şoku...

Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi 16. haftasında Pınar Karşıyaka deplasmanda Manisa Büyükşehir Belediyespor'a 80-76 mağlup oldu.

Müsabaka her iki takımın da karşılıklı sayılarıyla başladı. İlk 5 dakikaya 13-10 önde giren Pınar Karşıyaka, Angola ve Delgado'nun etkili oyunuyla periyodu 24-18 önde tamamladı. İkinci periyotta oyuna ortak olmaya çalışan Manisa Büyükşehir Belediyespor, maçın 16. dakikasında Tarrant'ın sayısıyla ilk kez öne geçti: 33-31. Anosike ve Cruz ile etkili olan ev sahibi ekip, soyunma odasına 43-41 önde gitti.

Karşılaşmanın ikinci yarısında çekişme yaşandı. Manisa Büyükşehir Belediyespor, ilk 5 dakikası 51-51 eşitlikle geçilen periyodu Tarrant'ın sayılarıyla 62-61 önde bitirdi. Son çeyrek iki takımın karşılıklı sayılarıyla başladı. Troy Selim Şav'ın dış atışları ve Anosike'nin de boyalı alandaki etkili oyunuyla 35. dakikayı 71-65 önde geçen Manisa Büyükşehir Belediyespor, müsabakayı 80-76 kazandı. Öte yandan elektrik kesintisi nedeniyle geç başlayan müsabaka, ilk periyodun 3. dakikasındaki ikinci kesintiyle de bir süre durdu.

Salon: Muradiye
Hakemler: Ali Serkan Emlek, Orhan Çağrı Hekimoğlu, Berk Kurtulmuş
Manisa Büyükşehir Belediyespor: Tarrant 14, Cruz 20, Williams 6, Mustafa Baki Görür, Anosike 14, Roberson 5, Gani Erdi Gülaslan 6, Troy Selim Şav 15, Ogün Sevinç
Pınar Karşıyaka: Berkan Durmaz 3, Angola 20, Brown 8, Kuzminskas 17, Delgado 12, McCollum 15, Thomas Akyazılı, Mükremin Deniz Kılıçlı 1, Ergi Tırpancı, Mert Celep

1. Periyot: 18-24
Devre: 43-41
3. Periyot: 62-61

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 1 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Uğur Mumcu ve demokrasi şehitleri Karşıyaka'da söyleşi ile anılacak
Sonraki Haber Başkan Soyer: Baharın da siyasetin de yalancısına inanmayın

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?