ANA SAYFA > SPOR > Pınar Karşıyaka'ya 1 puan silme cezası...

Pınar Karşıyaka'ya 1 puan silme cezası...

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Pınar Karşıyaka'ya 1 puan silme cezası...

Türkiye Basketbol Federasyonu Pınar Karşıyaka'ya 1 puan silme cezası verdi.

TBF Yönetim Kurulu toplantısında Basketbol Süper Ligi'nde yer alacak kulüplerin başvurularını, Kulüp Mali Denetim ve Lisans Talimatı hükümleri kapsamında inceleyerek karara bağladı. TBF Pınar Karşıyaka'ua ulusal lisans verirken 1 puan silme cezası verdi. 

TBF'den konuyla ilgili yapılan açıklama şöyle: "Sunulan belgelerde A-1 sezonuna dair Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) ve vergi daireleri nezdinde temerrüde düşmüş bir borcunun olduğu; A sezonuna ilişkin sunacakları bütçede gösterdikleri gelirlerden, Federasyon ve Spor Toto Teşkilat Başkanlığı üzerinden sağlanan yayın, sponsorluk gibi gelirler haricindeki gelirlerin, en az % 40’ını belgelendirmek zorunda olmasına rağmen belgelendiremediği anlaşılan; Karşıyaka Spor Kulübü Derneği’nin; Kulüp Mali Denetim ve Lisans Talimatı’nın 6. ve 11.maddesi uyarınca “1 puan silme” cezası uygulanmasına karar verildi"

Pınar Karşıyaka'nın yanı sıra Beşiktaş ve Galatasaray da 1 puan silme cezası aldı.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Örnekköy’de kentsel dönüşüm için iki ihale birden
Sonraki Haber TFF 3.Lig devam etmeyecek...

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?