ANA SAYFA > SPOR > Pınar Karşıyaka'nın lig ve Avrupa maçına erteleme

Pınar Karşıyaka'nın lig ve Avrupa maçına erteleme

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Pınar Karşıyaka'nın lig ve Avrupa maçına erteleme

Toplam 6 oyuncusunun Kovid-19 testi pozitif çıkan Pınar Karşıyaka'nın ING Basketbol Ligi ve FIBA Şampiyonlar Ligi'nde oynayacağı maçlar ertelendi.

Pınar Karşıyaka'dan yapılan açıklamada, bugün oyuncular ve idari kadro için Mustafa Kemal Atatürk Karşıyaka Spor Salonu'nda sağlık ekipleri tarafından Kovid-19 testi yapıldığı belirtildi. Testlerin ardından 6 oyuncu ve 1 teknik ekip personelinin testlerinin pozitif sonuçlandığı, tüm oyuncuların ve personelin izolasyon ve tedavi sürecinin başlandığı bildirildi.

Yeşil Kırmızılıların ING Basketbol Süper Ligi'nde 7 Kasım Cumartesi günü oynayacağı Bahçeşehir Koleji karşılaşması ve FIBA Şampiyonlar Ligi'nde 10 Kasım Salı günü İtalya'nın Fortitudo Bologna takımıyla oynayacağı maçlar ertelendi.

 

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Karşıyaka'nın Arhavispor maçı ertelendi
Sonraki Haber Çiğli Belediyesi’nden depremzede çocuklar için aktivite

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?