ANA SAYFA > SPOR > Pınar Karşıyaka'nın Avrupa'da 2.tur rakipleri belli oldu

Pınar Karşıyaka'nın Avrupa'da 2.tur rakipleri belli oldu

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Pınar Karşıyaka'nın Avrupa'da 2.tur rakipleri belli oldu

FIBA Europe Cup 2.Tur'da I Grubu'nda mücadele edecek Pınar Karşıyaka, Almanya'dan Oliver Würzburg, Macaristan'dan Szolnoki Olaj ve Kosova'dan Z Mobile Priştine ile eşleşti.

İlk 2 sırayı alan takımların turlayacağı organizasyonda FIBA Şampiyonlar Ligi'nden gelecek 8 takımla birlikte çeyrek final mücadelesi verilecek. Pınar Karşıyaka 12 Aralık'ta başlayacak grup müsabakalarında önce deplasmanda Szolnoki Olaj'la karşılaşacak 19 Aralık'ta evinde Würzburg'u konuk edecek yeşil-kırmızılılar, 3'üncü maçını 9 Ocak'ta yine sahasında Mobile Priştine ile yapacak. Karşıyaka 23 Ocak'ta İzmir'de Szolnoki Olaj'la oynadıktan sonra 30 Ocak Würzburg'a, 6 Şubat'ta da Mobile Priştine'ye misafir olacak.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Kaymakam Çalışır, gazileri ziyaret etti
Sonraki Haber Kızılay Karşıyaka'ya Kaymakam Çalışır'dan tebrik

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?