ANA SAYFA > SPOR > Pınar Karşıyaka'nın Almanya'daki maçı seyircisiz oynanacak

Pınar Karşıyaka'nın Almanya'daki maçı seyircisiz oynanacak

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Pınar Karşıyaka'nın Almanya'daki maçı seyircisiz oynanacak

FIBA Europe Cup'ta BC Kyiv Basket'i eleyip yarı finale yükselen ve Alman temsilcisi medi Bayreuth ile yarı finalde eşleşen Pınbar Karşıyaka Almanya'daki ilk maçı seyircisiz oynayacak.

Yarı final serisinin ilk maçının 25 Mart Çarşamba günü Oberfrankenhalle’de, oynaması planlanan FIBA Europe Cup yarı final maçı 
Almanya/Bavyera yerel yönetiminin aldığı "+1000 kişilik spor müsabakaları korona virüsü sebebiyle 10 Nisan’a kadar seyircisiz oynanacak" kararı nedeniyle seyircisiz oynanacak. 
Almanya’nın Bayreuth şehrinde deplasmana çıkacak Pınar Karşıyaka için de geçerlidir. FİBA'nın bu konuda açıklama yapması bekleniyor. Almanya'daki ilk maça gitmeyi düşünen Karşıyaka taraftarının için bu karar oldukça önemli.

Fotoğraf: Vehbi Moğol

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Pınar Karşıyaka'nın yarı finaldeki rakibi medi Bayreuth
Sonraki Haber Karşıyaka’da corona virüsü toplantıları

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?