ANA SAYFA > SPOR > Pınar Karşıyaka'dan Bursaspor'a farklı tarife

Pınar Karşıyaka'dan Bursaspor'a farklı tarife

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Pınar Karşıyaka'dan Bursaspor'a farklı tarife

Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi 6.haftasında Pınar Karşıyaka konuk ettiği Bursaspor İnfo Yatırım'ı 95-75 mağlup etti.

Maçın başında iki ekip de pota altından kolay sayılar buldu. Pınar Karşıyaka'nın Carey, Bursaspor'un Floyd'la etkili olduğu ilk dakikalar 8-8 eşitlikle geçildi. Vitto Brown ve Kenan Sipahi'nin üçlükleri, Carey'nin pota altından katkısıyla 13-0'lık seri yakalayan Karşıyaka bir anda durumu 21-8'e getirdi. İlk 10 dakikada 31-18 sonuçlandı. İkinci periyotta rakibiyle arasındaki farkı 17 sayıya kadar çıkaran ev sahibi Kaf-Kaf soyunma odasına 53-37 önde girdi. Üçüncü periyotta Karşıyaka Hilliard'ın üçlüğüyle farkı 19 sayıya taşısa da Bursaspor aranın daha da açılmasına izin vermedi. Yeşil-kırmızılılar dördüncü periyoda 75-60 üstünlükle başladı. Son periyodun başında Jaylon Brown ve Hilliard'ın 3 sayılık basketleriyle farkı açmayı başaran Pınar Karşıyaka rahat bir oyunla salondan 95-75 galip ayrıldı.

SALON: Mustafa Kemal Atatürk Karşıyaka 
HAKEMLER: Yener Yılmaz, Alper Altuğ Köselerli, Çağlar Özkan
PINAR KARŞIYAKA: Kenan Sipahi 11, Jaylon Brown 6, Martin 10, Vitto Brown 13, Carey 18, Hilliard 15, Furkan Haltalı 9, Hakan Sayılı 2, Thomas Akyazılı 4, Mert Celep 7, Efe Ergi
BURSASPOR: Floyd 19, Michineau 10, Anthony Brown 17, Mehmet Atalan, Hamilton 14, Ömer Utku 3, Enes Berkay 4, Semih Erden, Sarper David 8, Metin Türen
1.PERİYOT: 31-18
İLK YARI: 53-37
3.PERİYOT: 75-60

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Başsavcı Kazım Arapoğlu'nun anne acısı
Sonraki Haber İzmir sokaklarından günde 20 tona yakın atık toplanıyor

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?