ANA SAYFA > SPOR > Pınar Karşıyaka'dan Beysu Konyaspor'a

Pınar Karşıyaka'dan Beysu Konyaspor'a

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Pınar Karşıyaka'dan Beysu Konyaspor'a

Pınar Karşıyaka'nın yardımcı antrenörü Engin Gençoğlu, TBL takımlarından Beysu Konyaspor'a başantrenör oldu.

Pınar Karşıyaka, uzun yıllardır Başantrenör Ufuk Sarıca'nın yardımcı antrenörlüğünü yapan ve Basketbol 1. Ligi ekiplerinden Beysu Konyaspor Basketbol ile başantrenörlük görevi için anlaşan Engin Gençoğlu'na teşekkür mesajı yayınladı.

Yeşil-kırmızılı kulübün mesajında, " Pınar Karşıyaka'mıza yıllarca hizmet veren ve bugüne kadar aldığımız başarılarda emeği olan yardımcı antrenörümüz Engin Gençoğlu ile yollarımız karşılıklı anlaşmaya varılarak ayrılmıştır. Engin Gençoğlu kariyerine TBL ekiplerinden Beysu Konyaspor Basketbol'un başantrenörü olarak devam edecektir. Değerli antrenörümüz Engin Gençoğlu'na Pınar Karşıyaka'mıza verdiği emek için teşekkür eder, kariyerinde başarılar dileriz" ifadelerine yer verildi.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Bostanlı'da yine boru patlatıldı, sular kesik!
Sonraki Haber Kınık'ta Kaan Efe için birlik zamanı

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?