ANA SAYFA > SPOR > Pınar Karşıyaka, yerli antrenörle anlaşacak...

Pınar Karşıyaka, yerli antrenörle anlaşacak...

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Pınar Karşıyaka, yerli antrenörle anlaşacak...

Aleksandar Trifunovic'in yerine yerli bir teknik adamı getirmek isteyen Pınar Karşıyaka, transferdeki tercihlerini de Türk oyunculardan yana kullanacak.

Kaf-Kaf yeni sezonda kadronun ağırlığının yerli oyunculardan oluşmasını planlıyor. 5 iyi yeni yabancı almayı hedefleyen yeşil-kırmızılılar, kadrodaki sözleşmeleri biten Metin Türen, Berk Uğurlu gibi gençlerle tekrar anlaşıp takımın kalanını da yerlilerden kurmayı hedefliyor. Kaf-Kaf'a tarihi bir şampiyonluğun yanı sıra Türkiye Kupası ve Cumhurbaşkanlığı Kupası kazandıran Ufuk Sarıca'nın ardından son 2 sezonda takımı yabancı antrenörlere emanet eden Karşıyaka, taraftarın temposuna ayak uyduracak, gençlere önem veren bir teknik adamla anlaşmak istiyor.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Büyükkarcı: Yeni sezona eksi 6 puanla başlamaya izin vermeyiz
Sonraki Haber Karşıyaka'da öğrencilere çevre bilinci aşılandı

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?