ANA SAYFA > SPOR > Pınar Karşıyaka Türkiye Kupası'nda Anadolu Efes karşısında

Pınar Karşıyaka Türkiye Kupası'nda Anadolu Efes karşısında

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Pınar Karşıyaka Türkiye Kupası'nda Anadolu Efes karşısında

Bitci Türkiye Kupası çeyrek finalinde Pınar Karşıyaka bugün Anadolu Efes ile İstanbul'da karşılaşacak.

Sinan Erdem Spor Salonu'nda oynanacak olan mücadele saat 20.30'da başlayacak ve Tivibuspor'dan canlı yayınlanacak. Karşılaşmayı kazanan taraf adını Bursa'da 18-20 Şubat tarihleri arasında Bursa'da düzenlenecek Dörtlü Final'e yazdıracak. Eşleşmeyi geçecek taraf yarı finalde Bahçeşehir Koleji-Darüşşafaka eşleşmesinin galibiyle final için karşılaşacak.

Lig ve EuroLeague'in son şampiyonu Anadolu Efes'e sezonun ilk yarısında deplasmanda 1 sayı farkla 78-77 mağlup olan Pınar Karşıyaka, rakibini ev sahibi olduğu rövanşta 78-73 yenmişti. Karşıyaka'da sakatlıkları süren Semih Erden ve Blackmon yarın yine forma giyemeyecek. Ameliyat olduktan sonra 2 aylık tedavi süreci tamamlanıp takıma dönen Michael Roll ise şans bulması halinde parkede olacak.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 1 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber KSK Divan Yönetimi'nde kongre zamanı
Sonraki Haber Temel atma töreni tarihe geçti

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?