ANA SAYFA > SPOR > Pınar Karşıyaka, Sarıca ile gururlandı

Pınar Karşıyaka, Sarıca ile gururlandı

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Pınar Karşıyaka, Sarıca ile gururlandı

2019 FIBA Dünya Kupası'nda A Milli Basket Takımı, dünya devi Amerika Birleşik Devletleri'ni uzatmada son saniyelerde 1 sayı farkla elinden kaçırırken Pınar Karşıyaka, Ay-Yıldızlı ekibimizi çalıştıran Başantrenör Ufuk Sarıca'yla bir kez daha gururlandı.

Antrenörlüğünü NBA ekiplerinden San Antonio Spurs'un dünyaca ünlü çalıştırıcısı Gregg Popovich'in, yardımcı antrenörlüğünü ise NBA'de Golden State Warriors'u yıllardır finaller ve şampiyonluklara abone eden Steve Kerr'ün yaptığı rüya takım ABD karşısında uzatmaya giden maçta son 8 saniyeye 92-91 önde giren ekibimiz, üst üste 4 serbest atıştan yararlanamayınca 93-92 mağlubiyete razı oldu. Mağlubiyete rağmen Ufuk Sarıca önderliğindeki millilerimizin performansı dünya çapındaki basketbolseverlerden büyük alkış aldı. Son 2 Dünya Kupası'nın şampiyonu olan ABD'ye 13 yıl sonra ilk resmi yenilgisini tattırmaya çok yaklaşan millerimizde Karşıyaka'nın yeni transferlerinden Semih Erden, 4 ribaund, 2 asist, Metecan Birsen ise 2 ribaundla oynadı.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber İçi küflenmiş cevizin değeri var mı?
Sonraki Haber İzmir'de 30 bin öğrenciye ''Eğitim Kart'' veriliyor

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?