ANA SAYFA > SPOR > Pınar Karşıyaka, Sakarya'yı yendi ligde kalmayı garantiledi...

Pınar Karşıyaka, Sakarya'yı yendi ligde kalmayı garantiledi...

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Pınar Karşıyaka, Sakarya'yı yendi ligde kalmayı garantiledi...

Tahincioğlu Basketbol Süper Ligi 28.hafta mücadelesinde Pınar Karşıyaka konuk ettiği Sakarya Büyükşehir Belediyespor'u 88-80 mağlup ederek ligde kalmayı garantiledi.

İlk periyotta Jarrod Jones'un sayılarıyla etkili olan Pınar Karşıyaka çeyreği 23-14 önde bitirdi. İkinci periyotta konuk takım Boothe ve Jankovic ile etkili olurken, Waters ve Kennedy ile skor üreten Kaf-Kaf, soyunma odasına 11 sayı üstün girdi: 43-32. Üçüncü çeyrekte Lazeric Jones'la üst üste bulduğu sayılarla farkı bir ara 6 sayıya kadar indiren Sakarya ekibi karşısında DJ Kennedy ile oyuna ağırlığını koyan Pınar Karşıyaka, Metin'in son saniye üçlüğüyle periyodu 12 sayı önde tamamladı: 66-54. Final periyodunda konuk takım bitime 1 dakika kala Lazeric Jones'un üçlüğüyle farkı 2 sayıya kadar indirse de (82-80) Karşıyaka maçı kazanmayı bildi: 88-80.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber CHP İzmir'de Muharrem İnce coşkusu
Sonraki Haber Ayhan Sicimoğlu: İzmir'in hastasıyım

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?