ANA SAYFA > SPOR > Pınar Karşıyaka, Polonya'da devam dedi

Pınar Karşıyaka, Polonya'da devam dedi

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Pınar Karşıyaka, Polonya'da devam dedi

FIBA Şampiyonlar Lig B Grubu son maçında Pınar Karşıyaka deplasmanda Arged BM Stal Ostrow Wielkopolski'yi 86-69'luk farklı skorla mağlup ederek gruptan çıktı.

İlk çeyreği 20-17 önde tamamlayan Pınar Karşıyaka ikinci çeyrekte savunmasını sertleştirerek farkı açtı ve soyunma odasına 40-28 üstün gitti. İkinci yarıda hücum temposunu artıran Yeşil Kırmızılılar farkı açarak son çeyreğe 67-51 önde girdi. Son çeyrekte oyunun kontrolünü rakibine kaptırmayan Pınar Karşıyaka karşılaşmadan 86-69 galip ayrılarak gruptan çıkmayı başardı.

Pınar Karşıyaka'da Bonzie Colson 21 sayı 5 ribaund 1 asist ile maçın en skorer ismi olurken Amath M'Baye19 sayı 6 ribaund 2 asist ve Tony Taylor 13 sayı 1 ribaund 6 asist ile mücadele etti.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Çiğli Belediyesi ''Katılıyoruz Programı'na'' dahil oldu
Sonraki Haber Örnekköy Kentsel Dönüşüm Projesi’nin üçüncü etabının tanıtımı yapıldı

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?