ANA SAYFA > SPOR > Pınar Karşıyaka, Ormanspor'a fark attı

Pınar Karşıyaka, Ormanspor'a fark attı

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Pınar Karşıyaka, Ormanspor'a fark attı

ING Basketbol Süper Ligi 14. haftasında Pınar Karşıyaka konuk ettiği OGM Ormanspor’u 86-57’lik farklı skorla mağlup etti.

Maçın başında konuk takımdan Higgins’in pota altından sayılarına Karşıyaka Henry’le karşılık verdi. Karşılıklı basketlerle geçen periyot, yeşil-kırmızılılardan M’Baye’nin sayısıyla 23-21 sonuçlandı. İkinci periyotta 24 sayı bularak rakibine iyi savunmayla 9 sayı şansı veren Karşıyaka, kenardan gelen Semih, Metecan ve Nusret’in de skor katkısıyla farkı 19 sayıya kadar çıkardı. İlk yarı sonunda ev sahibi soyunma odasına 47-30 üstün gitti. Üçüncü periyotta etkili oyununu sürdüren ev sahibi Yunus’un son saniye üçlüğüyle skoru 68-44’e getirip, dördüncü periyoda 24 sayı farkla önde başladı. Dördüncü ve son periyotta da rahat bir basketbol sergileyen Pınar Karşıyaka, salondan 86-57 galip ayrıldı.

Karşıyaka’da koronavirüse yakalandıktan sonra son testleri negatif çıkıp karantina sürecini de tamamlayan Metecan Birsen, kadroda yer alarak oyuna kenardan dahil oldu. Metecan son olarak 6 Aralık’taki Bursaspor deplasmanında forma giymişti. Yine kasım ayında koronavirüse yakalanıp iyileşmesinin ardından uzun süredir oynayamayan takım kaptanı Semih Erden de 1 Kasım’daki Türk Telekom deplasmanından yaklaşık 2 ay sonra ilk kez süre aldı.

PINAR KARŞIYAKA: Taylor 11, Onuralp 4, Henry 11, M’Baye 11, Morgan 9, Yunus 3, Kennedy 8, Metecan 11, Semih 4, Nusret 5, Mahir 7, Arca 2

OGM ORMANSPOR: Holloway 4, Hagins 10, Efe Ergi 4, Kidd 13, Cevher 8, Kikanovic 8, Hardy 3, Erol Can, Kadir, Mert 3, Tunahan 4

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Türkan Bebek Bornova’da adını taşıyan parkta anıldı
Sonraki Haber Karşıyaka futbolda Covid-19'lu sayısı 14'e yükseldi...

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?