ANA SAYFA > SPOR > Pınar Karşıyaka olumlu sinyal verdi...

Pınar Karşıyaka olumlu sinyal verdi...

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Pınar Karşıyaka olumlu sinyal verdi...

Yeni sezon öncesi tüm yabancılarını değiştirip takımı büyük oranda yenileyen Pınar Karşıyaka, ilk 3 hazırlık maçını kazanıp olumlu sinyaller verdi.

İlk hazırlık sınavında Türkiye Basketbol Ligi'nden Akhisar Belediyespor'u 76-69 mağlup eden İzmir ekibi, ev sahipliği yaptığı Karşıyaka Turnuvası'nda ligdeki güçlü rakiplerinden Türk Telekom'u 92-91 yendikten sonra finalde Galatasaray'ı da 2 yabancısı eksik olmasına rağmen 81-69'la geçti. 

Yeni yabancılardan Walker, Chatman, Marei ve Gailius, hazırlık maçlarındaki performanslarıyla alkış aldı. Karşıyaka'da 14 Eylül'deki Hırvatistan ve 17 Eylül'deki Hollanda maçları için Litvanya Milli Takımı'na çağrılıp Galatasaray karşısında forma giymeyen Gailius, önümüzdeki günlerde dönecek. Yeni transferlerden Sek Henry de takıma katılınca eksik oyuncu kalmayacak.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Tacizci serbest bırakıldı
Sonraki Haber Başkan Akpınar, Fikri Altay Mahallesi sakinleriyle buluştu

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?