ANA SAYFA > SPOR > Pınar Karşıyaka İtalya'da kayıp...

Pınar Karşıyaka İtalya'da kayıp...

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Pınar Karşıyaka İtalya'da kayıp...

FIBA Şampiyonlar Ligi Play-Off Turu I Grubu ikinci haftasında Pınar Karşıyaka deplasmanda Happy Casa Brindisi'ye 83-79 kaybetti.

Maça iyi başlayamayan Pınar Karşıyaka ilk çeyreği 17-10 geride kapattı. İkinci çeyrekte toparlanan Yeşil Kırmızılılar oyuna dengeyi getirmeyi başardı. Soyunma odasına ev sahibi ekip 35-32 üstün gitti. İkinci yarıya da kötü başlayan Pınar Karşıyaka hücumda istediği ritmi yakalayamadı ve farkın açılmasına engel olamadı. Son çeyreğe Happy Casa Brindisi'nin 65-49'luk üstünlüğüyle girildi. Son çeyrekte savunmasını sertleştiren Karşıyaka farkı eritse de İtalyan temsilcisi Perkins, Bostic ve Thompson ile sayılar bulmaya devam etti ve farkı yeniden çift hanelere çıkardı. Oyunun sonunda M'baye ile etkili olan temsilcimiz farkı azaltsa da galibiyete ulaşamadı ve sahadan 83-79 mağlup ayrıldı.

Pınar Karşıyaka: Amath M’Baye - 21, Raymar Morgan - 13, Sek Henry - 10, Nusret Yıldırım - 9, Tony Taylor - 9, D.J. Kennedy - 7, Onuralp Bitim - 5, Yunus Sonsırma - 3, Semih Erden - 2

 

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 1 Kızgın 0
Önceki Haber Müftü Gürler'den kadınlara jest
Sonraki Haber Yıkım başladı, ya tedbir...

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?