ANA SAYFA > SPOR > Pınar Karşıyaka, Galatasaray'ı konuk ediyor

Pınar Karşıyaka, Galatasaray'ı konuk ediyor

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Pınar Karşıyaka, Galatasaray'ı konuk ediyor

ING Basketbol Süper Ligi 8.haftasında lider Pınar Karşıyaka bugün Galatasaray Doğa Sigorta'yı konuk edecek.

Mustafa Kemal Atatürk Karşıyaka Spor Salonu'nda oynanacak olan mücadele saat 17:30'da başlayacak ve TRT Spor'dan canlı yayınlanacak. 

Yeşil Kırmızılılar'da Baş Antrenör Ufuk Sarıca, Galatasaray Doğa Sigorta'nın bu sezon önemli galibiyetler aldığını belirterek, şunları kaydetti: "Bizim için önemli ve zor bir maç ama var olan durumumuzu sürdürüp ileriki günler için avantaj elde etmek istiyoruz. Umarım Tony Taylor'ın sakatlığı düzelir ve onu da kadroya dahil ederiz. Yine çok güzel bir atmosfer olacaktır, evimizde ailemizin desteğiyle önemli bir galibiyeti alıp haftayı 2'de 2 yaparak kapatmak istiyoruz."

Pınar Karşıyaka resmi sitesinden Özgür Soylu'yu anmak için "Taraftarlarımız, Galatasaray Doğa Sigorta karşılaşması için Mustafa Kemal Atatürk Spor Salonu’na gelecek tüm taraftarlarımızı Özgür Soylu’yu anacağımız günde siyah giymeye davet ediyor." açıklamasında bulundu.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Karşıyaka Kızılay'dan Zübeyde Hanım Huzurevi'ne giysi yardım kolileri
Sonraki Haber Bostanlı'daki yatık binalarda daire sahiplerine 18 ay süresince kira yardımı yapılacak

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?