ANA SAYFA > SPOR > Pınar Karşıyaka Fransa'ya gidemedi...

Pınar Karşıyaka Fransa'ya gidemedi...

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Pınar Karşıyaka Fransa'ya gidemedi...

Basketbol FIBA Şampiyonlar Ligi B Grubu'nda yarın deplasmanda Le Mans'la mücadele edecek Pınar Karşıyaka, İstanbul'daki kötü hava koşulları nedeniyle Fransa'ya gidemediği için müsabakanın ertelenmesini talep etti.

Müsabaka için bugün saat 11.05'te İstanbul'dan Paris'e gitmeyi planlayan Pınar Karşıyaka'nın İzmir Adnan Menderes Havalimanı'nda saat 08.00'de hareket etmesi gereken uçağı saat 10.06'da havalandı.

Atatürk Havalimanı'ndaki hava şartları nedeniyle saat 12.48'de İstanbul'a inen yeşil-kırmızılı kafile, Paris'e gitmek için normal kalkışı saat 15.10 olan ancak 18.55'e ertelenen uçağı beklemeye başladı. Ancak bu uçağın da iptal olmasıyla Pınar Karşıyaka'nın Fransa'ya gitme ihtimali kalmadı. Bunun üzerine müsabakanın ertelenmesi için FIBA'ya başvuru yapan Pınar Karşıyaka'nın geceyi İstanbul'da havalimanı yanındaki otelde geçirecek.

Le Mans ile Pınar Karşıyaka arasındaki müsabaka yarın TSİ 22.30'da Antares Spor Salonu'da oynanacaktı.

Uşak da gidemedi...

Uşak'tan Almanya'daki Ewe Baskets deplasmanı için karayoluyla İzmir'e gelen Muratbey Uşak'ın saat 11.00'deki İzmir-İstanbul ve saat 15.00'teki İstanbul'dan Almanya uçuşları da tamamen iptal oldu. Kafile, İzmir'den direkt Alman kentlerine uçan firmalarda da bulamadı. FİBA ile görüşmelerin devam ettiği öğrenildi.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Kaf Kaf'ta iki isme talip çıktı...
Sonraki Haber Pınar Karşıyaka'nın maçı ertelenmedi...

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?