ANA SAYFA > SPOR > Pınar Karşıyaka evinde kaybetti

Pınar Karşıyaka evinde kaybetti

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Pınar Karşıyaka evinde kaybetti

Basketbol Şampiyonlar Ligi B Grubu’nda yer alan Pınar Karşıyaka grupta kendisi gibi yenilgisiz olan İspanya temsilcisi BAXI Manresa’ya kendi evinde yenilmekten kurtulamadı.

Başantrenör Ufuk Sarıca’nın cezası nedeniyle tribünden izlediği karşılaşmaya sert savunmayla başlayan Pınar Karşıyaka ilk dakikalardaki üstünlüğünü 7. dakikanın başında 7 farka çıkardı (15-8). Konuk Manresa Thomasson ve Sylvain Francisco’nun içeriden sayılarıyla cevap verdi. İlk çeyreği 20-16 önde tamamlayan Pınar Karşıyaka İspanyol temsilcisinin devredeki (1/16) üçlük isabetine rağmen skorun dengelenmesini engelleyemedi. Devre 35-34 sona erdi.
Manresa 25. dakikada 38-44 öne geçti. Tepe ikili oyununun etrafına dizilen tehditleri savunmaya göre çok iyi okuyan kısalara Karşıyaka’nın cevabı uzun beş oldu. Burakcan ve Berkan’ın oyuna girişleriyle çemberi ve pas kanallarını daha iyi savunan ev sahibi, boyalı alan sayılarıyla bu çeyreği 55-52 önde tamamlamasını sağladı.
Uzun beşinin rüzgarıyla bir süre daha karar çeyreğine hakim olan Karşıyaka, Manresa’nın üst üst üçlüklerle skoru 59-52’den 63-61’e taşımasına engel olamadı. Kalan dört buçuk dakikada maç ikinci yarının başındaki haline dönerken Manresa’yı Elias Valtonen kritik üçlüğüyle bitime 1:17 kala 67-68 öne geçirdi. Tony Taylor’ın hücum faulü ve ardından Thomasson’un serbest atışları 16 saniye kala skoru 67-70’e taşıdı. Colson mola sonrası hücumda üçlüğü kaçırdı, maç 67-72 bitti.
Salon: Mustafa Kemal Atatürk Karşıyaka Spor Salonu
Hakemler: Yohan Rosso (Fransa), Oskars Lucis (Letonya), Alexandre Deman (Fransa)
Pınar Karşıyaka: Taylor 6, Yunus Sonsırma, Colson 8, M’Baye 14, Mitchell 18, Blackmon 2, Roll 12, Mahir Ağva, Can Korkmaz 3, Burak Can Yıldızlı 2, Berkan Durmaz 2
BAXI Manresa: Thomasson 10, Perez 2, Valtonen 7, Maye 14, Sima 5, Bako 4, Francisco 9, Garcia, Jou 6, Martinez 5, Moneke 10, Steinbergs
1. Periyot: 20-16
Devre: 35-34
3. Periyot: 55-52
5 Faulle çıkan: 39.44 Taylor (Pınar Karşıyaka)

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Karşıyaka Gençlik Spor Cumhuriyet Kupası’nın kazananı
Sonraki Haber Karşıyaka son dakikada Türkiye Kupası'na veda etti

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?