ANA SAYFA > SPOR > Pınar Karşıyaka evinde kaybetti

Pınar Karşıyaka evinde kaybetti

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Pınar Karşıyaka evinde kaybetti

Pınar Karşıyaka, FIBA Şampiyonlar Ligi A Grubu 8. maçında İtalyan ekibi Dinamo Sassari'ye 79-70 yenildi. Olası puan eşitliğinde ikili avantajı da rakibine kaptırdı.

İtalya'da tek sayıyla yendiği rakibi karşısına taraftar baskısıyla başlayan ancak karşılaşmaya 7-0'lık seriyle başlayan Dinamo Sassari karşısında sürekli geride oynayan Pınar Karşıyaka, 7. dakikada 16-6 gerideydi. Pınar Karşıyaka farkı eritmeye çalışırken, konuk ekip periyodu 18-12 önde bitirdi.
İkinci periyotta Waters, Wood ve Jones ile skor bulan Pınar Karşıyaka'ya, Bamporth ve Pierre ile karşılık veren Dinamo Sassari soyunma odasına 39-35 üstün gitti.
Maçın ikinci yarısına da iyi başlayan ve 27. dakikada farkı 12 sayıya (40-52) çıkaran İtalyan ekibi, son çeyreğe de 58-51 önde girdi.
Final periyodunda da daha etkili bir mücadele ortaya koyan Dinamo Sassari, karşılaşmadan 79-70 galip ayrıldı.

 

HABERE AİT VIDEO


PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Pınar Karşıyaka'ya Hırvat uzun
Sonraki Haber Bostanlı sahilinde “yeni bir dünya” kuruluyor

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?