ANA SAYFA > SPOR > Pınar Karşıyaka Ege Cup'ta galip

Pınar Karşıyaka Ege Cup'ta galip

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Pınar Karşıyaka Ege Cup'ta galip

Aliağa Petkimspor'un ev sahipliğinde düzenlenen Ege Cup'ta Pınar Karşıyaka, Yukatel Merkezefendi Belediyesi Denizli Basket'i 92-78 mağlup etti.

Aliağa Belediyesi Spor Salonu'nda oynanan karşılaşmanın ilk periyodu 24-22, ilk yarısı 42-44, üçüncü periyodu ise 62-63 sonuçlandı.Son çeyrekte oyunun kontrolünü eline alan Pınar Karşıyaka karşılaşmayı 92-78 kazandı. Pınar Karşıyaka'da Amath Mbaye 20 sayı, Bonzie Colson 15 sayı 6 ribaund ve Yunus Emre Sonsırma 13 sayı ile mücadele etti. Yukatel Merkezefendi Belediyesi Denizli Basket'te ise Richard Lomazs 22 sayı, Adam Smith 21 sayı ve Jeremy Hollowel 11 sayı kaydettş.

Turnuvanın ilk maçında Merkezefendi, Petkimspor'u 91-77 yenmişti. Organizasyonun son gününde yarın saat 15.00'te Petkimspor-Pınar Karşıyaka maçı oynanacak.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 1 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Kılıçdaroğlu: Cumhuriyetimizi demokrasi ile taçlandıracağız
Sonraki Haber Karşıyaka, İçel İdmanyurdu'nu konuk ediyor

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?