ANA SAYFA > SPOR > Pınar Karşıyaka derbide Aliağa Petkimspor'u ağırlıyor

Pınar Karşıyaka derbide Aliağa Petkimspor'u ağırlıyor

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Pınar Karşıyaka derbide Aliağa Petkimspor'u ağırlıyor

ING Basketbol Süper Ligi'nde ikinci devrenin ilk maçında Pınar Karşıyaka yarın İzmir derbisinde Aliağa Petkimspor'u ağırlayacak.

Mustafa Kemal Atatürk Karşıyaka Spor Salonu'nda oynanacak olan derbi mücadelesi saat 18:00'da başlayacak ve Tivibuspor 2 kanalından canlı yayınlanacak. 

Ligde 10 galibiyet ve 5 mağlubiyetle 5. sırada bulunan Pınar Karşıyaka, sahasına oynayacağı maçta rakibine geçit vermek istemiyor. Üst sıralardan kopmama mücadelesi veren yeşil-kırmızılılarda, Semih Erden ve Michael Roll'ün sakatlığı devam ederken, Amath Mbaye'nin durumu ise maç saatinde belli olacak. Ligde şu ana kadar oynadığı 14 maçta 12 mağlubiyet ve 2 galibiyet alan Aliağa Petkimspor ise son sırada yer alıyor.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 1 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Karşıyaka filede Fenerbahçe'yi konuk ediyor
Sonraki Haber Karşıyaka sonradan açıldı...

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?