ANA SAYFA > SPOR > Pınar Karşıyaka Bursa'da ikinci yarı yokları oynadı

Pınar Karşıyaka Bursa'da ikinci yarı yokları oynadı

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Pınar Karşıyaka Bursa'da ikinci yarı yokları oynadı

ING Basketbol Süper Ligi 19. hafta erteleme maçında Pınar Karşıyaka deplasmanda 18 sayı öne geçtiği Frutti Extra Bursaspor karşısında 84-77’lik skorla salondan mağlup ayrıldı.

Maça çok iyi başlayan Pınar Karşıyaka ilk çeyreği 29-16 önde tamamladı. İkinci yarıda ev sahibi ekip toparlanırken Yeşil Kırmızılılar soyunma odasına 48-45 üdtün gitti. İkinci yarıda hücumda çok etkisiz kalan Pınar Karşıyaka Needham'ı durdurmayı başaramadı ve son çeyreğe 62-60 geride gitti. Son çeyrekte de hücumu toparlayamayan Pınar Karşıyaka karşılaşmadan 84-77 mağlup ayrıldı.

Pınar Karşıyaka'da Amath M'Baye 19 sayı 6 ribaund 2 asist ile takımının en skorer ismi olurken Bonzie Colson 15 sayı ve Tony Taylor 12 sayıyla mücadele etti.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 1 Kızgın 0
Önceki Haber Karşıyaka'da kaçak botoks dolgu ürünü operasyonu
Sonraki Haber Karşıyaka Belediyespor final grubuna kalamadı

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?