ANA SAYFA > SPOR > Pınar Karşıyaka, BC Promotey'i yendi

Pınar Karşıyaka, BC Promotey'i yendi

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Pınar Karşıyaka, BC Promotey'i yendi

Pınar Cup 2023 son gününde Pınar Karşıyaka, BC Promotey'i 89-84 mağlup etti.

İlk periyotta Hilliard, Martin ve Deniz'in skorer oyunuyla öne geçen Karşıyaka, farkı 19 sayıya kadar çıkardı. İlk 10 dakika 26-12 sonuçlandı. İkinci periyotta konuk ekip farkı 7 sayıya kadar indirse de Karşıyaka devreyi 43-32 önde tamamladı. Üçüncü periyotta Ukrayna temsilcisinin farkı erittiği anlarda Karşıyaka McCollum, Hilliard ve Martin ile üstünlüğünü korudu. Üçüncü periyot 15 sayı farkla, 68-53 Pınar Karşıyaka üstünlüğüyle başladı. Son bölümde farkı 20 sayıya kadar taşıyan Kaf-Kaf salondan 89-84 galip ayrıldı. Karşıyaka'da Vitto Brown ve McCollum 16'şar, Hilliard 14, Martin ise 13 sayıyla oynadı.

Turnuvada bir galibiyet ve bir mağlubiyet alan Pınar Karşıyaka ikinci oldu. Ukrayna ekibi BC Promotey birinci olurken turnuvayı Manisa Büyükşehir Belediyespor üçüncü sırada tamamladı. Turnuvanın sayı lideri ve En Değerli Oyuncusu (MVP) olarak Arda Ural ve Mustafa Baykara özel ödüllerinin sahibi Vitto Brown olurken, ribaund lideri olarak Özgür Soylu Özel Ödülü'nü BC Prometey'den Ondrej Balvin ve asist lideri olarak Burak Ural Özel Ödülü'nü Kenan Sipahi kazandı.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Başkan Soyer'den gençlere: Siyasetten uzak durmayın
Sonraki Haber 2. Klaros Felsefe Sanat Kehanet Festivali başladı

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?