ANA SAYFA > SPOR > Pınar Karşıyaka, Avrupa'da tamam devam maçında

Pınar Karşıyaka, Avrupa'da tamam devam maçında

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Pınar Karşıyaka, Avrupa'da tamam devam maçında

FIBA Şampiyonlar Ligi B Grubu son haftasında bu akşam deplasmanda AEK ile karşılaşacak.

Olimpiako Gymnastirio Ano Liosia Salonu'ndaki mücadele saat 20.30'da başlayacak ve Tivibu Spor 3 kanalından canlı yayınlanacak. Karşılaşma, Yunan temsilcisinin evinde 7 Aralık Çarşamba günü oynadığı Reggio Emilia maçında yaşanan olaylar sonrası aldığı ceza nedeniyle seyircisiz oynanacak.

Lider Telekom Baskets Bonn'un adını direkt son 16 turuna yazdırmayı garantilediği grupta Play-In'e kalarak yoluna devam edecek iki takım AEK-Pınar Karşıyaka, Reggio Emilia-Bonn maçlarının ardından belli olacak.

Son grup maçları öncesi Karşıyaka, AEK ve Emilia 2'şer galibiyet, 3'er mağlubiyetle art arda sıralanıyor. İzmir ekibi Çarşamba günü deplasmanda rakibini mağlup ederse gruptaki diğer karşılaşmanın sonucuna bakmadan ikinci olarak adını Play-In etabına yazdıracak. Temsilcimiz mağlubiyet durumunda ise ikili averajının iyi olduğu Emilia'nın evinde liderliği garantileyip iddiasız kalan Bonn'a yenilmesini bekleyecek. Bu ihtimalde Karşıyaka Emilia'yı ikili averajla geçip grubu üçüncü bitirecek. Pınar Karşıyaka mağlup olursa Emilia'nın kazanması halinde grupta son sırada kalarak Avrupa defterini bu sezon erken kapatacak. Yeşil-kırmızılı ekip yoluna devam ederse Play-In etabında A Grubu'nda Tofaş veya UCAM Murcia'yla son 16 için eşleşecek. Bu grupta da sıralama Çarşamba günü Tofaş-Murcia maçıyla belli olacak.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Bostanlıspor’dan Atık Pil Kampanyası
Sonraki Haber Bornovalı muhtarlarla yıl sonu değerlendirme toplantısı

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?