ANA SAYFA > SPOR > Pınar Karşıyaka Avrupa'da sezonu İsrail'de açıyor

Pınar Karşıyaka Avrupa'da sezonu İsrail'de açıyor

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Pınar Karşıyaka Avrupa'da sezonu İsrail'de açıyor

FIBA Şampiyonlar Ligi B Grubu ilk haftasında Pınar Karşıyaka bugün deplasmanda Hapoel Bank Yahav Jerusalem ile karşılaşacak.

Pais Arena'da oynanacak olan mücadele saat 21:00'de başlayacak ve Tivibuspor 4 kanalından canlı yayınlanacak. Pınar Karşıyaka'nın başantrenörü Ufuk Sarıca, "Ligdeki çıkışımızı Şampiyonlar Ligi'ne de yansıtmak istiyoruz" dedi. Sarıca, yaptığı açıklamada, ING Basketbol Süper Ligi'nde Aliağa karşısında aldıkları galibiyetle 2'de 2 yaptıklarını, kazanarak devam etmenin önemli olduğunu söyledi.

FIBA Şampiyonlar Ligi'ne yarınki Hapoel Bank Yahav Kudüs maçıyla başlayacaklarını belirten Sarıca, "Zorlu bir grupta mücadele ediyoruz. Hapoel de iyi oyunculardan kurulu güçlü bir rakip. İlk maçlar çok önemlidir ve her zaman zor geçer. Ligdeki çıkışımızı Şampiyonlar Ligi'ne de yansıtmak istiyoruz. İsrail'den galibiyetle dönüp bu kulvara da iyi bir giriş yapmayı hedefliyoruz. Oyuncularıma güvenim tam, en iyi sonuçla İzmir'e döneceğimize yürekten inanıyorum" dedi.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber İzmir Büyükşehir Belediyesi'nden Karaca Sineması’nda film izlemek isteyenlere bilet hediye
Sonraki Haber Pati Dostları Festivali Çiğli’de 4. kez kapılarını açtı

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?