ANA SAYFA > SPOR > Pınar Karşıyaka Almanya'da ilk mağlubiyetini aldı

Pınar Karşıyaka Almanya'da ilk mağlubiyetini aldı

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Pınar Karşıyaka Almanya'da ilk mağlubiyetini aldı

FIBA Şampiyonlar Ligi'nde ikinci maçına çıkan Pınar Karşıyaka deplasmanda Telekom Baskets Bonn'a 83-71 mağlup olarak bu sezon resmi maçlarda ilk yenilgisini aldı.

Maça istediğini gibi başlayamayan Yeşil Kırmızılılar ilk çeyreği 19-11 geride tamamladı. İkinci çeyrekte McCollum ile etkili olan Pınar Karşıyaka farkı kapatmayı başardı. Soyunma odasına ev sahibi ekip 42-40 üstün gitti. İkinci yarıda Telekom Baskets Bonn Shorts ile etkili olurken farkı açtı. Son çeyreğe Pınar Karşıyaka 62-51 geride girdi. Son çeyrekte basit top kayıpları yapan Pınar Karşıyaka karşılaşmadan 83-71'lik skorla mağlup ayrıldı.

Pınar Karşıyaka'da Errick McCollum 18 sayı 4 ribaund 11 asist ile double double yaparken Mindaugas Kuzminskas 16 sayı 7 ribaund 1 asist ve Vitto Brown 12 sayı 7 ribaund 1 asist ile oynadı. Alman ekibinde ise Shorts 28 sayı 7 ribauns 8 asist ile maçın en skorer ismi oldu.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Karşıyaka'da bu akşam da su yok!
Sonraki Haber Rüya gibi başlayıp kabus gibi biten bir hafta

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?