ANA SAYFA > SPOR > Pınar Karşıyaka acele etmeyecek

Pınar Karşıyaka acele etmeyecek

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Pınar Karşıyaka acele etmeyecek

Yeni sezon öncesi yabancılarının tamamını, yerlilerin de önemli kısmını gönderip kadrosunu çok büyük oranda değiştirmeyi planlayan Pınar Karşıyaka, dış transferde aceleci davranmayacak.

Birçok ismi listesine alan Kaf-Kaf, piyasadaki yüksek rakamlar üzerine beklemeye geçti. Döviz fiyatlarındaki artış nedeniyle yabancı oyuncu maliyetlerinin çok yükseldiği ligde yerli oyuncuların talep ettiği ücretler de dev rakamlara ulaştı.

Mevcut kadrosuna olan borcunun yanı sıra FIBA'da transfer yasağı taksidi ödemeleri olan Karşıyaka, bir yandan yeni sezon için bütçe oluştururken, bir yandan transferde talip olduğu isimlerin fiyatlarını daha makul seviyelere çekmeye çalışacak. Transferde adı Karşıyaka'yla anılan Tofaş'ın guardı Berk Uğurlu'nun Avrupa'da forma giymek istediği öğrenilirken, yine Kaf-Kaf'ın listesindeki Bahçeşehir Koleji'nden kısa forvet Erkan Yılmaz'ın kulübüyle sözleşmesi sürüyor.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Karşıyaka tam kadro...
Sonraki Haber Karabağlar Belediyesi kadrolu işçilerinin TİS sevinci

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?