ANA SAYFA > SPOR > Pınar Karşıyaka 2'de 0 oldu...

Pınar Karşıyaka 2'de 0 oldu...

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Pınar Karşıyaka 2'de 0 oldu...

Şampiyonlar Ligi Son 16 Turu K Grubu ikinci maçında Pınar Karşıyaka, Belgrad'da oynanan maçta Hapoel Bank Yahav Jerusalem'e 83-74 mağlup oldu.

Pınar Karşıyaka, Hapoel Bank Yahav Jerusalem ekibiyle Sırbistan'da karşı karşıya geldi.Maçın ilk çeyreği 25-23 Hapoel Bank Yahav'ın üstünlüğüyle tamamlanırken, Pınar Karşıyaka soyunma odasına da 50-43 geride gitti.Üçüncü çeyrekte de farkı eritemeyen ve üçüncü çeyrekte rakibinin 65-57 üstünlüğüne engel olamayan Pınar Karşıyaka, maçtan da 83-74 mağlup ayrıldı.Pınar Karşıyaka, bu sonuçla grubundaki ikinci yenilgisini yaşadı.

Pınar Karşıyaka’da Darrun Hilliard 18 sayı 2 asist, Vernon Carey Jr. 18 sayı 6 ribaund, Errick McCollum 15 sayı 7 asist ve Vitto Brown 8 sayı 5 ribaund ile mücadele etti.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Moris Karmona'nın imza gününe büyük ilgi
Sonraki Haber İşçimenler'den Zühtü Işıl ziyareti...

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?