ANA SAYFA > EKONOMİ > Pınar Et’ten sektöründe bir ilk daha: TSE Covid-19 Güvenli Üretim Belgesi

Pınar Et’ten sektöründe bir ilk daha: TSE Covid-19 Güvenli Üretim Belgesi

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Pınar Et’ten sektöründe bir ilk daha: TSE Covid-19 Güvenli Üretim Belgesi

Pınar Et, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı’nın önderliğinde, Türk Standartları Enstitüsü tarafından yayınlanan kılavuza göre belirlenen kriterleri yerine getirip denetimlerden başarıyla geçerek “Covid-19 Güvenli Üretim Belgesi”ni aldı. TSE Covid-19 Hijyen, Enfeksiyon Önleme ve Kontrol Belgelendirme Programı’nın şartlarını yerine getirerek belgeyi almaya hak kazanan Pınar Et, böylece et ve et ürünleri sektöründe bir ilke daha imza atmış oldu.

Et ve et ürünleri sektörünün lider firması olarak “Sorumlu Üretici” kimliklerinden taviz vermeden üretimlerine devam ettiklerini ve kuruldukları günden bu yana gıda güvenliği konusunda etkin bir şekilde çalıştıklarını belirten Pınar Et Genel Müdürü Tunç Tuncer, “AB standartlarında ve sertifikalarla tescillenmiş hijyenik koşullarda üretim yapıyoruz. TSE Deney Laboratuvarı Onay Belgesi’ne sahip laboratuvarımız ve tüm ürün süreçlerinde uyguladığımız Gıda Güvenliği ve Kalite Yönetim Sistemi ile yüksek kalite standartlarımızı koruyoruz. İş sağlığı ve güvenliği ile hijyen ve kalite standartlarından ödün vermeden faaliyetlerimizi sürdürmenin yanı sıra bu alandaki aksiyonlarımızı pandemi döneminde aldığımız yoğun hijyen önlemleri ve etkin denetim uygulamaları ile genişlettik” diye konuştu. 

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Başkan İduğ: Bornova’ya yakışanı yapıyoruz
Sonraki Haber Konak’ta park düzenleme çalışmalarında yeni model

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?