ANA SAYFA > İZMİR > Pastacılara da Altın Bilezik

Pastacılara da Altın Bilezik

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Pastacılara da Altın Bilezik

Bornova Belediyesi, nitelikli ara eleman yetiştirerek istihdam sorunun çözümüne katkı koymak için yaptığı çalışmalara bir yenisini daha ekliyor. Bornova Belediyesi Eylül Ayı Olağan Meclis Toplantısı’nda oybirliği ile alınan kararla Altın Bilezik Projesi kapsamında İzmir Şekerciler ve Pastacılar Esnaf Odası ile işbirliği başlatılacak.

Meslek odaları ve kurumlarla birlikte yapılan çalışmalarla istihdama önemli katkılar sağlayan Bornova Belediyesi, İzmir Şekerciler ve Pastacılar Odası ile işbirliği için yeni bir imza atıyor. Yapılacak birliktelik ile bu alanda eğitim almak isteyen vatandaşlar Evka- 3’te bulunan Gastronomi Merkezi’nde meslek öğrenecek. 

Bornova Belediye Başkanı Dr. Mustafa İduğ, istihdamın geliştirilmesinin önemine dikkat çekerek, “İşsizlik rakamlarına bakıldığında vatandaşlara yeni olanakların sağlanması gerektiğini görüyoruz. Bunun için de hayata geçirdiğimiz Altın Bilezik Projesine yeni işbirlikleri ekleyerek istihdama katkı sağlıyoruz”dedi. İnsana yapılan yatırımın önemli olduğuna vurgu yapan Başkan İduğ, “Bu işbirliği sayesinde gıda sektörüne nitelikli elamanlar yetiştireceğimize inanıyorum”diye konuştu. 
                                                         

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Karşıyaka'dan Mesut Sancak'a teşekkür
Sonraki Haber Çiğli’de muhtarlar zirvesi

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?