ANA SAYFA > İZMİR > Özkan’dan mahalle ziyaretlerine tam gaz devam

Özkan’dan mahalle ziyaretlerine tam gaz devam

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Özkan’dan mahalle ziyaretlerine tam gaz devam

Menderes Belediye Başkan V. Erkan Özkan, CHP Menderes İlçe Başkanlığı ile birlikte mahalle ziyaretlerine devam ediyor. Özkan, “İktidara yürüdüğümüz yolda yerelden genele çalışmalarımıza devam edeceğiz” dedi.

Menderes Belediye Başkan V. Erkan Özkan, CHP Menderes İlçe Başkanı Sezen Şen, ilçe yönetimi, meclis üyeleri ve parti üyeleri Menderes genelinde mahalle ziyaretlerine devam ediyor. Heyet, son olarak Çile ve Ahmetbeyli mahallelerini ziyaret ederek vatandaşlarla bir araya geldi.

Ziyaretlere ilişkin değerlendirmelerde bulunan Özkan, “Mahallelerimizi ziyaret ederek vatandaşlarımızla bir araya geldiğimiz toplantılarda CHP iktidarında hayata geçireceğimiz projelerimizi Menderesli hemşehrilerimizle paylaşıyoruz” diye konuştu.

Vatandaşlardan gelen tepkilerin çok iyi olduğunu da ifade eden Özkan, sözlerini şöyle sürdürdü: “Gittiğimiz her mahallede vatandaşlarımızın gözlerindeki umut ışığı gösteriyor ki düzenin değişmesine çok az bir zaman kaldı. Vatandaşlarımız yerelde gösterdiğimiz başarıyı referans alarak CHP iktidarında hayata geçireceğimiz projeler konusunda ne kadar başarılı olacağımızın farkında. Bizler de bu sorumlulukla yerelde yakaladığımız başarıyı genele taşıyacağız.”

Özkan, ziyaretlerde aynı zamanda vatandaşların taleplerini ve isteklerini de dinlediklerini belirterek Menderes Belediyesi olarak taleplerin ve sorunların çözümleri için tüm güçleriyle çalıştıklarını sözlerine ekledi.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber İzmir İl Milli Eğitim Müdürü Dr. Yentür TÜRGÖK’ü ziyaret etti
Sonraki Haber CHP'li Bakan: Bir seçim, her şeyi değiştirecek

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?