ANA SAYFA > GÜNDEM > Özgür Özel Karşıyaka'da şehit aileleri ve gazilerle bir araya geldi

Özgür Özel Karşıyaka'da şehit aileleri ve gazilerle bir araya geldi

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Özgür Özel Karşıyaka'da şehit aileleri ve gazilerle bir araya geldi

Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Özgür Özel, yerel seçim çalışmalarını İzmir’de sürdürdü.

Özel, Karşıyaka’da düzenlenen basına kapalı toplantıda şehit aileleri ve gazilerle bir araya geldi. Özel'e Karşıyaka Belediye Başkanı ve CHP İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Dr. Cemil Tugay ile CHP Karşıyaka Belediye Başkan Adayı B. Yıldız İşçimenler Ünsal da eşlik etti.

Özel daha sonra Ege İhracatçı Birliklerini ziyaret ederek Koordinatör Başkan Jak Eskinazi ile görüştü. 

Ziyaretin ardından partisinin İzmir Büyükşehir Belediye Başkan adayı Cemil Tugay ve İl Başkanı Şenol Aslanoğlu ile gazetecilerin sorularını yanıtlayan Özel, “31 Mart tarihinde İzmir’de bir büyük başarı yakalayacağız ve İzmir’in beklediği değişimi, dönüşümü gerçekleştireceğiz.” dedi.

Özel, kentteki 30 belediye başkan adayından 9’unun kadın olduğunu, CHP’nin iktidara yürüyüşü noktasındaki en büyük atılımı ve devrimi İzmir’den başlattıklarını kaydetti.

Bir gazetecinin, Cumhur İttifakı İzmir Büyükşehir Belediye Başkan adayı Hamza Dağ’ın kendisi hakkında panik halinde olduğu yönünde değerlendirmelerde bulunduğunu belirtmesi üzerine Özel, şöyle konuştu: “Ben panik halinde rozetimi mi çıkarmışım, rozetimden mi utanmışım, panik halinde bıyıklarımı mı inceltmişim, panik halinde genel başkanımın resimlerinden mi kaçmışım, panik halinde ‘ben aslında onlardan değilim, size benziyorum’ mu demişim? Düne kadar içki yasağını en sert savunan kişiyken meyhanelerin olduğu sokaklara panik halinde girip klipleri ben mi çektirmişim? Kim panik halindeymiş?”

Özel, son dönemde birçok bakanın İzmir’i ziyaret ettiğinin hatırlatılması üzerine ise şunları kaydetti: “İktidar partisi bu kadar çok ilgi gösteriyorsa orada kendileri için olumlu bir taraf var, şehirler böyle ilgileri sever. Yani Hamza Dağ, demek ki bu işe yetmiyor, yetişemiyor. Bütün bakanlar geliyor, hepsi birden uğraşıyor. Bakın bizim adaylarımız burada, biz normal genel başkan ziyareti çerçevesinde ziyaretimizi, mitingleri yapıyoruz, şehirden ayrılıyoruz. Buraya başlarına ne genel başkan yardımcıları bırakıyoruz, ne şehir dışından milletvekilleri getiriyoruz ama herhalde Hamza Dağ'ın bahsettiği panik butonuna Hamza Dağ biraz fazla basmış, takılı kalmış. Ankara'da ışık kırmızı yandıkça buraya koşturuyorlar yardıma.”

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber İyilik Gönüllüleri Ramazan ayında da kalpleri fethetti
Sonraki Haber Cemil Tugay: Hizmet için yola çıktık

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?